Wat is "Ontdek je Talent"?

Het Bestuurlijk overleg Breda is in samenwerking met het IKC Brabantpark / Heusdenhout een initiatief gestart om de brede ontwikkeling te stimuleren van kinderen uit deze wijk en/of naar school gaan op één van de drie basisscholen; Basisschool de Weilust, OBS de Tweesprong en Basisschool de Fontein.  Het IKC staat voor integraal kindercentrum en bestaat uit verschillende organisaties, basisscholen, kinderdagverblijven, BSO’s en andere partijen die invloed hebben op de brede ontwikkeling van het kind.

Het project, dat financieel ondersteund wordt door de Gemeente Breda, streeft ernaar dat alle kinderen uit de verschillende wijken, onafhankelijk van één van de drie basisscholen waarop ze zitten, met elkaar in contact komen en samen deelnemen aan verschillende sport-, cultuur-, natuur-, techniek-, sociale- en wetenschappelijke activiteiten.

Bij het ontdek je talent programma zijn verschillende organisaties betrokken die ieder hun steentje bijdragen aan de brede ontwikkeling van het kind. Naast de drie basisscholen maken Edux Onderwijspartners, Brok, Breda Actief, Surplus Welzijn en de Nieuwe Veste het aanbod voor de kinderen mogelijk.

Blok 1 is afgerond! Blok 2 start vanaf de laatste schoolweek van december 2019!

Op dit moment is het 1e blok al afgerond. Je kan jezelf hier niet meer voor inschrijven. De lessen van het 2e blok starten in januari 2020. Eind november wordt het nieuwe programma bekend gemaakt en dan kan je jezelf weer inschrijven. Voor nu blijft het nog even een verrassing.

Groetjes van Het Ontdek je talent team!

september 2019
oktober 2019
Geen evenementen gevonden!